Website laten maken

✓ Gratis online offerte

✓ Online marketingstrategieën

✓ Websites en webshops

Door een website te laten maken open je de digitale deur naar je bedrijf. Bij Puzzle Marketing begrijpen we hoe belangrijk het is om een professionele website te laten maken die past bij jouw unieke merk. Samenwerken met een ervaren websiteontwikkelaar zorgt ervoor dat je website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Of je nu kiest voor een standaardoplossing of een volledig nieuwe custom website wilt laten ontwikkelen, ons doel is om een website op maat te leveren die jouw digitale aanwezigheid versterkt.

Bekijk projecten   Gratis offerte

Professionele website op maat

Een professionele website op maat laten maken is meer dan alleen een mooi ontwerp; het gaat om het creëren van een effectieve online aanwezigheid die je bedrijfscultuur en waarden weerspiegelt. Als jouw betrouwbare partner, staan onze websiteontwikkelaars klaar om samen te werken en een oplossing op maat te bieden die perfect aansluit bij jouw zakelijke behoeften. Van het ontwerp tot de functionaliteit, wij zorgen ervoor dat elke website die we ontwikkelen gebruiksvriendelijk is, zowel voor jou als voor je klanten. Wanneer je bij ons je nieuwe custom website wilt laten ontwikkelen, geven we je de keuze tussen verschillende soorten systemen. Wij bieden een intuïtief CMS zodat je eenvoudig en zonder technische kennis jouw website kunt beheren nadat wij die ontwikkeld hebben. Met een modulair CMS krijg je een flexibele en aanpasbare website zodat je ook in de toekomst steeds eenvoudig aanpassingen kunt doorvoeren.

Custom website laten ontwikkelen

Bij ons heb je de mogelijkheid om een custom website te laten ontwikkelen die volledig voldoet aan je specificaties. Ons webdesignbureau heeft uitgebreide ervaring in het creëren van unieke websites die niet alleen voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze ook overtreffen. Of je nu een uitgebreide webshop wilt laten ontwerpen of gewoon op zoek bent naar een frisse nieuwe look voor jouw bedrijf, onze websiteontwikkelaars hebben de tools en expertise om jouw project tot leven te brengen. Een nieuwe website laten ontwikkelen kan een geheel nieuwe uitstraling geven aan jouw bedrijf.

 

Als je je website of webshop laat maken bij ons, zorgen wij ervoor dat je webdesign professioneel en responsief is. Dat wil zeggen dat je website perfect wordt weergegeven op elk toestel. Het design wordt automatisch aangepast naar smartphones en tablets. Jouw boodschap wordt steeds in de beste vorm weergegeven. Zo kan iedereen er handig gebruik van maken, waar ze zich ook bevinden.

Wanneer je beslist om jouw website te laten maken door onze webdesigners, gaan wij meteen aan de slag. We werken volgens een vaste strategie zodat alles altijd duidelijk is en je goed kan volgen. We beginnen met een vrijblijvend intakegesprek waar we ons intuïtief systeem demonstreren, overleggen wat je precies wenst, hoe je sitemap eruit zal zien en in welke stijl jij je professioneel webdesign wilt zien. Vervolgens stellen we op basis van de voorkeuren die je ons gegeven hebt een offerte op maat op. Zo weet jij precies welke investering je moet doen om je professionele website door ons te laten maken. Wanneer je de offerte voor het webdesign aanvaard hebt, maken we een voorbeeldpagina van de homepagina. Deze bespreken we persoonlijk met jou zodat alle neuzen meteen in de goede richting staan. Nadien volgen nog twee feedbackrondes waar jij je bemerkingen op het webdesign nog even kan doorgeven. Van zodra je volledig tevreden bent, zetten we de website online en geven we je een persoonlijke login zodat je in de toekomst alles zelf eenvoudig kan aanpassen.

Professionaliteit is een van onze sleutelwoorden. Daarom zorgen wij er ook voor dat alle websites die wij maken  een professioneel webdesign hebben. Wil je vooraleer je beslist nog even kennismaken met ons of heb je nog wat extra vragen? Neem contact met ons op via het nummer +32 52 50 81 07 of stuur een e-mail naar info@puzzle-marketing.be.

Het design van jouw website zal perfect worden weergegeven op elk toestel. Het design wordt automatisch aangepast naar smartphones en tablets. Jouw boodschap wordt steeds in de beste vorm weergegeven.

Jouw professionele webshop in 5 stappen

 

1

In-take gesprek

Kom vrijblijvend op gesprek. We demonstreren ons intuïtief systeem, overleggen wat je precies wenst, hoe je sitemap er zal uit zien en welke stijl je website zal uitstralen.

2

Vrijblijvende offerte

Op basis van het in-take gesprek stellen we een persoonlijke offerte op. Je weet precies welke investering gepaard gaat met de creatie van je nieuwe website.

3

Proof of concept

Wanneer je de offerte aanvaard hebt, maken we een "proof of concept" van de homepagina. Deze bespreken we persoonlijk met jou zodat alle neuzen meteen in de goede richting staan.

4

2 feedbackrondes

Van zodra we de homepagina gecreëerd hebben, starten we met de verdere ontwikkeling van jouw nieuwe website. Er zijn 2 feedbackrondes inbegrepen.

5

Oplevering & logins

Van zodra je volledig tevreden bent, zetten we de website online, geven we je een persoonlijke login zodat je alles zelf eenvoudig kan aanpassen in de toekomst!

Offerte aanvragen

Begin je digitale reis

Ben je klaar om jouw digitale reis te beginnen en een professionele website op maat te laten maken die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt? Vraag vandaag nog een gratis offerte voor een website aan en laat ons team van deskundige websiteontwikkelaars jou begeleiden bij het creëren van een online platform dat niet alleen indruk maakt op jouw klanten, maar ook meetbare resultaten levert. Bekijk ons portfolio en zie zelf wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Deze klanten lieten reeds een website maken

Bakkerij Van Hecke

Brinden Sichien

Wij zijn 2 prachtige websites rijker geworden. Zeer correcte prijsberekening , vlotte service en de websites werden volledig naar onze wens ingericht. Ook hun marketingcampagnes gaven onze online verkopen een enorme boost. Bedankt Puzzle!

Adaptez+

Vicky Blommaert

Helemaal top en volgens afspraak. Vlotte communicatie en steeds bereikbaar om aanpassingen door te geven. De website was zo goed als meteen wat ik ervan verwacht had dus beter kan ik niet wensen.

De Deyn Michiel BV

Michiel De Deyn

De mensen van Puzzle bouwden voor ons een creatieve en stijlvolle website op maat volledig naar onze vraag en wensen. Ze bieden een luisterend oor en doen alles in overleg met de klant. Ze zijn altijd bereikbaar en staan klaar om bij te springen waar nodig! Een echte aanrader!!

Laat je website bouwen door ons

Wij zorgen ervoor dat je website bij de juiste doelgroep terecht komt. Zo bereik je de juiste mensen en kan je hen naar jouw winkel of webshop lokken. Vraag online gratis een offerte aan bij ons marketingbureau en wij gaan er meteen mee aan de slag. Zo kunnen we je duidelijk zeggen hoeveel jouw aanvraag zou kosten. Laat ons jouw partner zijn voor je digitale transformatie.

Mail ons op info@puzzle-marketing.be of bel gerust naar +32 52 50 81 07.  
Tot snel!