Webshopdesigner

✓ Gratis online offerte

✓ Online marketingstrategieën

✓ Websites en webshops

Een webshopdesigner speelt een belangrijke rol bij het creëren van een online winkel die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Bij Puzzle Marketing zetten onze webshopdesigners hun expertise in om ervoor te zorgen dat jouw webshop perfect op maat is en aansluit bij jouw merkidentiteit en de behoeften van jouw doelgroep. Jij kunt jouw professionele webshop zonder zorgen laten maken door ons.

Bekijk projecten   Gratis offerte

De kunst van maatwerk door onze webshopdesigner

Het inzetten van een webshopdesigner voor jouw project betekent dat je een partner hebt die diep inzicht heeft in het belang van een naadloze winkelervaring. Het laten maken van een professionele webshop is een belangrijke stap naar dit doel. Wij ontwikkelen een webshop op maat die niet alleen jouw producten effectief aan jouw klanten presenteert, maar ook zorgt voor een moeiteloze navigatie en transactieproces. Daarnaast integreren we online marketingstrategieën om jouw zichtbaarheid en verkoop te vergroten. Wanneer je door ons een professionele webshop laat maken, zorgen we ervoor dat de gebruikservaring optimaal is. Onze websiteontwikkelaars zijn zeer bedreven in het creëren van webshops en zorgen ervoor dat die zowel achter de schermen als aan de voorkant soepel werken.

 

Als je je website of webshop laat maken bij ons, zorgen wij ervoor dat je webdesign professioneel en responsief is. Dat wil zeggen dat je website perfect wordt weergegeven op elk toestel. Het design wordt automatisch aangepast naar smartphones en tablets. Jouw boodschap wordt steeds in de beste vorm weergegeven. Zo kan iedereen er handig gebruik van maken, waar ze zich ook bevinden.

Wanneer je beslist om jouw website te laten maken door onze webdesigners, gaan wij meteen aan de slag. We werken volgens een vaste strategie zodat alles altijd duidelijk is en je goed kan volgen. We beginnen met een vrijblijvend intakegesprek waar we ons intuïtief systeem demonstreren, overleggen wat je precies wenst, hoe je sitemap eruit zal zien en in welke stijl jij je professioneel webdesign wilt zien. Vervolgens stellen we op basis van de voorkeuren die je ons gegeven hebt een offerte op maat op. Zo weet jij precies welke investering je moet doen om je professionele website door ons te laten maken. Wanneer je de offerte voor het webdesign aanvaard hebt, maken we een voorbeeldpagina van de homepagina. Deze bespreken we persoonlijk met jou zodat alle neuzen meteen in de goede richting staan. Nadien volgen nog twee feedbackrondes waar jij je bemerkingen op het webdesign nog even kan doorgeven. Van zodra je volledig tevreden bent, zetten we de website online en geven we je een persoonlijke login zodat je in de toekomst alles zelf eenvoudig kan aanpassen.

Professionaliteit is een van onze sleutelwoorden. Daarom zorgen wij er ook voor dat alle websites die wij maken  een professioneel webdesign hebben. Wil je vooraleer je beslist nog even kennismaken met ons of heb je nog wat extra vragen? Neem contact met ons op via het nummer +32 52 50 81 07 of stuur een e-mail naar info@puzzle-marketing.be.

Het design van jouw website zal perfect worden weergegeven op elk toestel. Het design wordt automatisch aangepast naar smartphones en tablets. Jouw boodschap wordt steeds in de beste vorm weergegeven.

Jouw professionele webshop in 5 stappen

 

1

In-take gesprek

Kom vrijblijvend op gesprek. We demonstreren ons intuïtief systeem, overleggen wat je precies wenst, hoe je sitemap er zal uit zien en welke stijl je website zal uitstralen.

2

Vrijblijvende offerte

Op basis van het in-take gesprek stellen we een persoonlijke offerte op. Je weet precies welke investering gepaard gaat met de creatie van je nieuwe website.

3

Proof of concept

Wanneer je de offerte aanvaard hebt, maken we een "proof of concept" van de homepagina. Deze bespreken we persoonlijk met jou zodat alle neuzen meteen in de goede richting staan.

4

2 feedbackrondes

Van zodra we de homepagina gecreëerd hebben, starten we met de verdere ontwikkeling van jouw nieuwe website. Er zijn 2 feedbackrondes inbegrepen.

5

Oplevering & logins

Van zodra je volledig tevreden bent, zetten we de website online, geven we je een persoonlijke login zodat je alles zelf eenvoudig kan aanpassen in de toekomst!

Offerte aanvragen

Start jouw online succesverhaal

Ben je klaar om de volgende stap te zetten en jouw producten online te brengen met een professioneel ontworpen webshop? Een professionele webshop laten maken kan jouw digitale zichtbaarheid significant versterken. Neem vandaag nog contact met ons op om een gratis offerte voor een webshop aan te vragen. Ons team staat klaar om een unieke webshop op maat te creëren die niet alleen voldoet aan jouw verwachtingen, maar deze ook overtreft. Laat ons jou helpen bij het realiseren van jouw online verkoopdoelstellingen met een op maat gemaakte oplossing van ons ervaren webdesignbureau.

 

Deze klanten lieten reeds een website maken

Bakkerij Van Hecke

Brinden Sichien

Wij zijn 2 prachtige websites rijker geworden. Zeer correcte prijsberekening , vlotte service en de websites werden volledig naar onze wens ingericht. Ook hun marketingcampagnes gaven onze online verkopen een enorme boost. Bedankt Puzzle!

Adaptez+

Vicky Blommaert

Helemaal top en volgens afspraak. Vlotte communicatie en steeds bereikbaar om aanpassingen door te geven. De website was zo goed als meteen wat ik ervan verwacht had dus beter kan ik niet wensen.

De Deyn Michiel BV

Michiel De Deyn

De mensen van Puzzle bouwden voor ons een creatieve en stijlvolle website op maat volledig naar onze vraag en wensen. Ze bieden een luisterend oor en doen alles in overleg met de klant. Ze zijn altijd bereikbaar en staan klaar om bij te springen waar nodig! Een echte aanrader!!

Laat je website bouwen door ons

Wij zorgen ervoor dat je website bij de juiste doelgroep terecht komt. Zo bereik je de juiste mensen en kan je hen naar jouw winkel of webshop lokken. Vraag online gratis een offerte aan bij ons marketingbureau en wij gaan er meteen mee aan de slag. Zo kunnen we je duidelijk zeggen hoeveel jouw aanvraag zou kosten. Laat ons jouw partner zijn voor je digitale transformatie.

Mail ons op info@puzzle-marketing.be of bel gerust naar +32 52 50 81 07.  
Tot snel!