Online marketingbureau voor de groei van jouw kmo

Contact  

Een online marketingbureau kan jou helpen om jouw bedrijf helemaal in de schijnwerpers te zetten. Een marketingcampagne zonder achterliggende strategie is een verspilling van tijd en budget. We zorgen ervoor dat jouw online verkoopplannen stevig omkaderd zijn en zo vlot mogelijk verlopen. We coördineren & analyseren al jouw kanalen tot een razend efficiënte verkoopmachine die we voortdurend voor conversies optimaliseren. Als online marketingbureau zorgt Puzzle Marketing voor de digitale groei van jouw kmo.

Als online marketingbureau zetten we jouw bedrijf in de spotlights

 

We zijn er op gebrand om jouw bedrijf te doen groeien. Via een gebruiksvriendelijk webdesign en online marketingtools combineren we met ons bureau al onze expertise om jouw bedrijf volledig in de spotlights te zetten op één of meerdere kanalen. Ons bureau gebruikt verschillende online marketingtools om tot het beste eindresultaat te komen.

1

Social media advertising

Advertenties die op Facebook worden weergegeven om nieuwe mensen te bereiken en in contact te brengen met je merk.

Lees meer

2

Google Advertising

Je website wordt bovenaan in Google getoond via slimme advertenties gelinkt aan bepaalde zoekwoorden. Zo bereik je mensen die op zoek zijn naar de oplossing die jij kan aanbieden.

Lees meer

3

E-mailmarketing

Een maandelijkse update van nieuwe promoties of nieuwe producten via een op maat gemaakte template die overal correct wordt weergegeven.

Lees meer

online marketing bureau

Vaste strategie

Voor jouw ideale website werken we altijd volgens een uniforme strategie. We beginnen eerst met een intakegesprek waarin we kennis kunnen maken en samen kunnen vaststellen wat je verwacht van ons webdesignbureau. Daarna maken we een aantal analyses om te bepalen waar we op moeten focussen. We bepalen via welke kanalen en hoe we jouw boodschap het best in kaart brengen. Nadien wordt de hele strategie in uitvoering gebracht en zie je de resultaten. Naast een website, kunnen we ook een webshop maken voor jouw bedrijf. Zo kan je ook meteen online je producten verkopen en extra inkomsten genereren.

Wat vertellen klanten over onze online marketing dienstverlening?

Jaguar Land Rover DR

Caroline Maes

De fijne samenwerking met Puzzle Marketing staat garant voor een hoogwaardig, creatief en stijlvol resultaat. Onze verschillende digitale communicatiekanalen worden door het team voorzien van premium beeldmateriaal en bijhorende teksten.

Bakkerij Van Hecke

Brinden Sichien

Wij zijn 2 prachtige websites rijker geworden. Zeer correcte prijsberekening , vlotte service en de websites werden volledig naar onze wens ingericht. Ook hun marketingcampagnes gaven onze online verkopen een enorme boost. Bedankt Puzzle!

Celo Projects

Els Janssens

Wij zijn super tevreden over de vlotte samenwerking met Puzzle. Wij sturen een idee door, en zij weten dit steeds om te 'puzzelen' naar een vlotte, commerciële post. We krijgen op al onze vragen een duidelijk en snel antwoord, en dat stellen we enorm op prijs.

Laat je website bouwen door ons

Wij zorgen ervoor dat je website bij de juiste doelgroep terecht komt. Zo bereik je de juiste mensen en kan je hen naar jouw winkel of webshop lokken. Vraag online gratis een offerte aan bij ons marketingbureau en wij gaan er meteen mee aan de slag. Zo kunnen we je duidelijk zeggen hoeveel jouw aanvraag zou kosten. Laat ons jouw partner zijn voor je digitale transformatie.

Mail ons op info@puzzle-marketing.be of bel gerust naar +32 52 50 81 07.  
Tot snel!