Online marketing bureau voor de groei van uw KMO

Een marketingcampagne zonder achterliggende strategie is een verspilling van tijd en budget. We zorgen ervoor dat jouw online verkoopsplannen stevig omkaderd zijn & zo vlot mogelijk verlopen. We coördineren & analyseren al jouw kanalen tot een razend efficiënte verkoopmachine die we voortdurend voor conversies optimaliseren. Als online marketing bureau zorgt Puzzle voor de digitale groei van uw KMO.

Online marketing tools

 

Jouw bedrijf in de spotlight op één of meerdere kanalen? Alles is mogelijk. 

1

Social media advertising

Advertenties die op Facebook worden weergegeven om nieuwe mensen te bereiken en in contact te brengen met je merk.

Lees meer

2

Google Advertising

Je website wordt bovenaan in Google getoond via slimme advertenties gelinkt aan bepaalde zoekwoorden. Zo bereik je mensen die op zoek zijn naar de oplossing die jij kan aanbieden.

Lees meer

3

E-mailmarketing

Een maandelijkse update van nieuwe promoties of nieuwe producten via een op maat gemaakte template die overal correct wordt weergegeven.

Lees meer

online marketing bureau

Wat vertellen klanten over onze online marketing dienstverlening?

Jaguar Land Rover DR

Caroline Maes

De fijne samenwerking met Puzzle Marketing staat garant voor een hoogwaardig, creatief en stijlvol resultaat. Onze verschillende digitale communicatiekanalen worden door het team voorzien van premium beeldmateriaal en bijhorende teksten.

Bakkerij Van Hecke

Brinden Sichien

Wij zijn 2 prachtige websites rijker geworden. Zeer correcte prijsberekening , vlotte service en de websites werden volledig naar onze wens ingericht. Ook hun marketingcampagnes gaven onze online verkopen een enorme boost. Bedankt Puzzle!

Celo Projects

Els Janssens

Wij zijn super tevreden over de vlotte samenwerking met Puzzle. Wij sturen een idee door, en zij weten dit steeds om te 'puzzelen' naar een vlotte, commerciële post. We krijgen op al onze vragen een duidelijk en snel antwoord, en dat stellen we enorm op prijs.

Heb je een prangende vraag?
Wens je graag meer informatie?

Mail ons op info@puzzle-marketing.be of bel gerust naar +32 52 50 81 07.  
Tot snel!