Professioneel webdesignbureau zonder grenzen​​​​​​​

Bekijk projecten   Gratis offerte

Een professioneel en creatief webdesignbureau zorgt voor de juiste uitstraling van jouw bedrijf. Een professioneel webdesign is niet alleen het digitale visitekaartje van jouw bedrijf, maar ook van de zaakvoerders. Bij een professionele webdesigner zoals Puzzle Marketing kan je een professioneel webdesign op maat verkrijgen dat de normen en waarden van jouw bedrijf perfect reflecteert zonder compromissen te maken op vlak van digitale vindbaarheid. We staan garant voor een betaalbaar en professioneel webdesign zonder grenzen.

 

Wat kan je verwachten van ons professioneel webdesignbureau?

Wanneer je ervoor kiest om door onze professionele webdesigners een webdesign op maat te laten ontwerpen, zorgen wij ervoor dat je website SEO-vriendelijk is. We nemen onze marketingachtergrond standaard mee wanneer we je webdesign ontwikkelen. SEO-parameters worden standaard mee geïmplementeerd zodat zelfs je basiswebsites goed scoren op Google. Wanneer je een professioneel webdesign bij ons creatief webdesignbureau laat ontwikkelen, zorgen we er niet alleen voor dat het zeer gebruiksvriendelijk is, maar ook nog eens betaalbaar. Je kan heel makkelijk nieuwe foto's en teksten toevoegen, in de front-end van de website werken, en meteen bekijken hoe de wijzigingen er live uit zullen zien. Het professioneel webdesign is ook zeer eenvoudig uit te breiden naargelang jouw vereisten.

Betaalbaar en professioneel webdesign

Als je je website laat maken door onze webdesigners, zorgen wij ervoor dat je webdesign ten eerste betaalbaar is, maar bovendien ook professioneel en responsief. Dat wil zeggen dat je website perfect wordt weergegeven op elk toestel. Het design wordt automatisch aangepast naar smartphones en tablets. Jouw boodschap wordt steeds in de beste vorm weergegeven. Zo kan iedereen er handig gebruik van maken, waar ze zich ook bevinden.

 

We nemen onze marketingachtergrond standaard mee wanneer we je website ontwerpen. SEO-parameters worden standaard mee geïmplementeerd zodat zelfs onze basiswebsites goed scoren op Google. 

Het systeem waarin je nieuwe website geschreven wordt, is zeer gebruiksvriendelijk te hanteren. Voeg in no-time nieuwe foto's en teksten toe, werk in de front-end van de website en bekijk meteen hoe de wijzigingen er live uit zullen zien

Nieuwe module? Nieuwe vertalingen? Een op maat gemaakte applicatie? Het systeem is zeer eenvoudig uit te breiden naargelang jouw vereisten. 

Het design van jouw website zal perfect worden weergegeven op elk toestel. Het design wordt automatisch aangepast naar smartphones en tablets. Jouw boodschap wordt steeds in de beste vorm weergegeven.

Jouw professioneel en betaalbaar webdesign in vijf stappen

Wanneer je beslist om ons creatief webdesignbureau in te schakelen voor een webdesign op maat, gaan wij meteen aan de slag. We werken volgens een vaste strategie zodat alles altijd duidelijk is en je goed kan volgen. De strategie bestaat uit vijf stappen die bij elke klant hetzelfde zijn:

 

1

In-take gesprek

We beginnen met een vrijblijvend intakegesprek waar we ons intuïtief systeem demonstreren, overleggen wat je precies wenst, hoe je sitemap eruit zal zien en in welke stijl jij je professioneel webdesign wilt zien.

2

Vrijblijvende offerte

Vervolgens stellen we op basis van de voorkeuren die je ons gegeven hebt een offerte op maat op. Zo weet jij precies welke investering je moet doen om je professioneel webdesign op maat door ons te laten maken.

3

Proof of concept

Wanneer je de offerte voor het webdesign op maat aanvaard hebt, maken we een voorbeeldpagina van de homepagina. Deze bespreken we persoonlijk met jou zodat alle neuzen meteen in de goede richting staan.

4

Twee feedbackrondes

Nadien volgen nog twee feedbackrondes waar jij je bemerkingen op het webdesign nog even kan doorgeven.

5

Oplevering & logins

Van zodra je volledig tevreden bent, zetten we de website online en geven we je een persoonlijke login zodat je in de toekomst alles zelf eenvoudig kan aanpassen.

Offerte aanvragen

 

 

Kies voor een professionele uitstraling

Professionaliteit is een van onze sleutelwoorden. Daarom zorgen wij er als creatief webdesignbureau ook voor dat alle websites die wij maken een professioneel webdesign hebben en tegelijk ook nog betaalbaar zijn. Als jouw betrouwbare partner streven we ernaar om aan al jouw digitale behoeften te voldoen. Wil je vooraleer je beslist nog even kennismaken met onze professionele webdesigners of heb je nog wat extra vragen? Neem contact met ons op via het nummer +32 52 50 81 07 of stuur een e-mail naar info@puzzle-marketing.be.

 

Deze klanten lieten reeds een website maken

Bakkerij Van Hecke

Brinden Sichien

Wij zijn 2 prachtige websites rijker geworden. Zeer correcte prijsberekening , vlotte service en de websites werden volledig naar onze wens ingericht. Ook hun marketingcampagnes gaven onze online verkopen een enorme boost. Bedankt Puzzle!

Adaptez+

Vicky Blommaert

Helemaal top en volgens afspraak. Vlotte communicatie en steeds bereikbaar om aanpassingen door te geven. De website was zo goed als meteen wat ik ervan verwacht had dus beter kan ik niet wensen.

De Deyn Michiel BV

Michiel De Deyn

De mensen van Puzzle bouwden voor ons een creatieve en stijlvolle website op maat volledig naar onze vraag en wensen. Ze bieden een luisterend oor en doen alles in overleg met de klant. Ze zijn altijd bereikbaar en staan klaar om bij te springen waar nodig! Een echte aanrader!!

Laat je website bouwen door ons

Wij zorgen ervoor dat je website bij de juiste doelgroep terecht komt. Zo bereik je de juiste mensen en kan je hen naar jouw winkel of webshop lokken. Vraag online gratis een offerte aan bij ons marketingbureau en wij gaan er meteen mee aan de slag. Zo kunnen we je duidelijk zeggen hoeveel jouw aanvraag zou kosten. Laat ons jouw partner zijn voor je digitale transformatie.

Mail ons op info@puzzle-marketing.be of bel gerust naar +32 52 50 81 07.  
Tot snel!