Professioneel webdesign
zonder grenzen

Bekijk projecten   Gratis offerte

Een professioneel webdesign of een duidelijke webshop voor jouw winkel zorgt voor de juiste uitstraling van jouw bedrijf. Een professionele website is niet alleen het digitale visitekaartje van jouw bedrijf, maar ook van de zaakvoerders. Bij Puzzle Marketing kan je professionele websites laten maken die de normen en waarden van het bedrijf en haar bestuurders perfect reflecteert zonder compromissen te maken op vlak van digitale vindbaarheid. Professioneel webdesign zonder grenzen, daar staan we garant voor.

 

Wat kan je verwachten wanneer je een professionele website laat maken?

Wanneer je bij ons je professionele website laat maken voor je winkel, zorgen wij ervoor dat je website SEO-vriendelijk is. We nemen onze marketingachtergrond standaard mee wanneer we je website ontwerpen. SEO-parameters worden standaard mee geïmplementeerd zodat zelfs je basiswebsites goed scoren op Google. Wanneer je een professionele website bij ons laat maken, krijg je een zeer gebruiksvriendelijke website. Je kan heel makkelijk nieuwe foto's en teksten toevoegen, in de front-end van de website werken en meteen bekijken hoe de wijzigingen er live uit zullen zien. Het professioneel webdesign is ook zeer eenvoudig uit te breiden naargelang jouw vereisten.

Responsief en professioneel webdesign

Als je je website of webshop laat maken bij ons, zorgen wij ervoor dat je webdesign professioneel en responsief is. Dat wil zeggen dat je website perfect wordt weergegeven op elk toestel. Het design wordt automatisch aangepast naar smartphones en tablets. Jouw boodschap wordt steeds in de beste vorm weergegeven. Zo kan iedereen er handig gebruik van maken, waar ze zich ook bevinden.

 

We nemen onze marketingachtergrond standaard mee wanneer we je website ontwerpen. SEO-parameters worden standaard mee geïmplementeerd zodat zelfs onze basiswebsites goed scoren op Google. 

Het systeem waarin je nieuwe website geschreven wordt, is zeer gebruiksvriendelijk te hanteren. Voeg in no-time nieuwe foto's en teksten toe, werk in de front-end van de website en bekijk meteen hoe de wijzigingen er live uit zullen zien

Nieuwe module? Nieuwe vertalingen? Een op maat gemaakte applicatie? Het systeem is zeer eenvoudig uit te breiden naargelang jouw vereisten. 

Het design van jouw website zal perfect worden weergegeven op elk toestel. Het design wordt automatisch aangepast naar smartphones en tablets. Jouw boodschap wordt steeds in de beste vorm weergegeven.

Jouw professionele website in 5 stappen

Wanneer je beslist om jouw website te laten maken door ons online marketing bureau, gaan wij meteen aan de slag. We werken volgens een vaste strategie zodat alles altijd duidelijk is en je goed kan volgen. De strategie bestaat uit vijf stappen die bij elke klant hetzelfde zijn:

 

1

In-take gesprek

We beginnen met een vrijblijvend intakegesprek waar we ons intuïtief systeem demonstreren, overleggen wat je precies wenst, hoe je sitemap eruit zal zien en in welke stijl jij je professioneel webdesign wilt zien.

2

Vrijblijvende offerte

Vervolgens stellen we op basis van de voorkeuren die je ons gegeven hebt een offerte op maat op. Zo weet jij precies welke investering je moet doen om je professionele website door ons te laten maken.

3

Proof of concept

Wanneer je de offerte voor het webdesign aanvaard hebt, maken we een voorbeeldpagina van de homepagina. Deze bespreken we persoonlijk met jou zodat alle neuzen meteen in de goede richting staan.

4

2 feedbackrondes

Nadien volgen nog twee feedbackrondes waar jij je bemerkingen op het webdesign nog even kan doorgeven.

5

Oplevering & logins

Van zodra je volledig tevreden bent, zetten we de website online en geven we je een persoonlijke login zodat je in de toekomst alles zelf eenvoudig kan aanpassen.

Offerte aanvragen

 

 

Kies voor een professionele uitstraling

Professionaliteit is een van onze sleutelwoorden. Daarom zorgen wij er ook voor dat alle websites die wij maken  een professioneel webdesign hebben. Wil je vooraleer je beslist nog even kennismaken met ons of heb je nog wat extra vragen? Neem contact met ons op via het nummer +32 52 50 81 07 of stuur een e-mail naar info@puzzle-marketing.be.

 

Deze klanten lieten reeds een website maken

Bakkerij Van Hecke

Brinden Sichien

Wij zijn 2 prachtige websites rijker geworden. Zeer correcte prijsberekening , vlotte service en de websites werden volledig naar onze wens ingericht. Ook hun marketingcampagnes gaven onze online verkopen een enorme boost. Bedankt Puzzle!

Adaptez+

Vicky Blommaert

Helemaal top en volgens afspraak. Vlotte communicatie en steeds bereikbaar om aanpassingen door te geven. De website was zo goed als meteen wat ik ervan verwacht had dus beter kan ik niet wensen.

De Deyn Michiel BV

Michiel De Deyn

De mensen van Puzzle bouwden voor ons een creatieve en stijlvolle website op maat volledig naar onze vraag en wensen. Ze bieden een luisterend oor en doen alles in overleg met de klant. Ze zijn altijd bereikbaar en staan klaar om bij te springen waar nodig! Een echte aanrader!!

Heb je een prangende vraag?
Wens je graag meer informatie?

Mail ons op info@puzzle-marketing.be of bel gerust naar +32 52 50 81 07.  
Tot snel!