Webdesign op maat in Dendermonde

Bekijk projecten   Gratis offerte

✓ Gratis online offerte

✓ Responsieve websites

✓ Webshops

Wij ontwerpen een webdesign op maat, zodat jouw zaak in Dendermonde zo gebruiksvriendelijk en overzichtelijk mogelijk is. Met een website op maat zorgen wij er ook voor dat jouw digitale vindbaarheid uitgebreid wordt en zo veel mogelijk klanten naar jouw winkel geleid worden.

 

Het ideale webdesign op maat van jouw winkel

Ons online marketing bureau zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van een website op  maat, zodat alles zeker in orde is en professionaliteit uitstraalt. Omdat we het webdesign volledig op  maat  maken, heb je ook veel inspraak en proberen we zo veel mogelijk samen te zitten, zodat het design volledig naar jouw wens is. Bij een website op maat hoort natuurlijk ook gebruiksvriendelijkheid. Dat nemen wij volledig voor onze rekening. Het enige wat jij hoeft te doen is doorgeven wat de noden van je klanten zijn, zodat wij een webdesign op maat kunnen maken voor jou. Als je dan gekozen hebt wat je wil als webdesign, kunnen we verder bespreken hoe we jouw voorkeuren het best implementeren. Heb je graag een webshop voor bij je website? Ook dat kunnen wij voor jou ontwikkelen, zodat je gehele website perfect op jouw maat en de maat van je klanten online staat. Om ideetjes op te doen, kan je altijd al eens een kijkje nemen in ons portfolio.

Start de vernieuwing

.Wij vernieuwen met plezier jouw website, zodat die volledig op  maat gemaakt wordt en je af bent van die verouderde look. Bovendien kan je bij ons een gratis offerte voor jouw webdesign op maat aanvragen. Indien je toch nog wat extra info wil of met een vraag zit, mag je ons altijd vrijblijvend contacteren op het telefoonnummer +32 52 50 81 07 of stuur een e-mail naar info@puzzle-marketing.be.

 

Jouw professioneel webdesign in 5 stappen

 

1

In-take gesprek

Kom vrijblijvend op gesprek. We demonstreren ons intuïtief systeem, overleggen wat je precies wenst, hoe je sitemap er zal uit zien en welke stijl je website zal uitstralen.

2

Vrijblijvende offerte

Op basis van het in-take gesprek stellen we een persoonlijke offerte op. Je weet precies welke investering gepaard gaat met de creatie van je nieuwe website.

3

Proof of concept

Wanneer je de offerte aanvaard hebt, maken we een "proof of concept" van de homepagina. Deze bespreken we persoonlijk met jou zodat alle neuzen meteen in de goede richting staan.

4

2 feedbackrondes

Van zodra we de homepagina gecreëerd hebben, starten we met de verdere ontwikkeling van jouw nieuwe website. Er zijn 2 feedbackrondes inbegrepen.

5

Oplevering & logins

Van zodra je volledig tevreden bent, zetten we de website online, geven we je een persoonlijke login zodat je alles zelf eenvoudig kan aanpassen in de toekomst!

Offerte aanvragen

 

Deze klanten lieten reeds een website maken

Bakkerij Van Hecke

Brinden Sichien

Wij zijn 2 prachtige websites rijker geworden. Zeer correcte prijsberekening , vlotte service en de websites werden volledig naar onze wens ingericht. Ook hun marketingcampagnes gaven onze online verkopen een enorme boost. Bedankt Puzzle!

Adaptez+

Vicky Blommaert

Helemaal top en volgens afspraak. Vlotte communicatie en steeds bereikbaar om aanpassingen door te geven. De website was zo goed als meteen wat ik ervan verwacht had dus beter kan ik niet wensen.

De Deyn Michiel BV

Michiel De Deyn

De mensen van Puzzle bouwden voor ons een creatieve en stijlvolle website op maat volledig naar onze vraag en wensen. Ze bieden een luisterend oor en doen alles in overleg met de klant. Ze zijn altijd bereikbaar en staan klaar om bij te springen waar nodig! Een echte aanrader!!

Heb je een prangende vraag?
Wens je graag meer informatie?

Mail ons op info@puzzle-marketing.be of bel gerust naar +32 52 50 81 07.  
Tot snel!