Responsief webdesign in Dendermonde

Bekijk projecten   Gratis offerte

Een responsief webdesign is het handelsmerk bij Puzzle Marketing in Dendermonde. Wij willen dat jouw website voor iedereen bereikbaar is en duidelijk weergegeven wordt op elk toestel. Wij ontwikkelen onze designs zodanig dat ze automatisch aangepast worden op zowel je smartphone als je tablet en  laptop.

 

De juiste boodschap in de beste vorm met een responsief webdesign

Onze webdesigners creëren voor jou een zo responsief mogelijk webdesign, zodat jouw boodschap in de beste vorm wordt weergegeven op elk toestel. Zelfs jouw webdesign op maat wordt door onze technieken perfect weergegeven. Wij proberen elke klant zo goed mogelijk te helpen. Zo streven we er ook naar om alle webdesigns niet enkel zo responsief mogelijk te maken, maar ook zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Misschien heb je ook interesse in een professionele nieuwe webshop of wil je het webdesign van je webshop responsief maken? Ook daarvoor kan je bij ons terecht.

Laat je website optimaliseren

Merk je dat jouw website niet altijd perfect weergegeven wordt op je smartphone? Of vind je het design een beetje verouderd? Wij kunnen voor jou een heel nieuw responsief webdesign ontwikkelen zodat alle digitale problemen vervallen. Wil je meer informatie over het laten maken van een website of over hoe wij jouw website responsief maken? Neem zeker even contact met ons op zodat wij alles kunnen verduidelijken.

 

Jouw professioneel webdesign in 5 stappen

 

1

In-take gesprek

Kom vrijblijvend op gesprek. We demonstreren ons intuïtief systeem, overleggen wat je precies wenst, hoe je sitemap er zal uit zien en welke stijl je website zal uitstralen.

2

Vrijblijvende offerte

Op basis van het in-take gesprek stellen we een persoonlijke offerte op. Je weet precies welke investering gepaard gaat met de creatie van je nieuwe website.

3

Proof of concept

Wanneer je de offerte aanvaard hebt, maken we een "proof of concept" van de homepagina. Deze bespreken we persoonlijk met jou zodat alle neuzen meteen in de goede richting staan.

4

2 feedbackrondes

Van zodra we de homepagina gecreëerd hebben, starten we met de verdere ontwikkeling van jouw nieuwe website. Er zijn 2 feedbackrondes inbegrepen.

5

Oplevering & logins

Van zodra je volledig tevreden bent, zetten we de website online, geven we je een persoonlijke login zodat je alles zelf eenvoudig kan aanpassen in de toekomst!

Offerte aanvragen

 

Deze klanten lieten reeds een website maken

Bakkerij Van Hecke

Brinden Sichien

Wij zijn 2 prachtige websites rijker geworden. Zeer correcte prijsberekening , vlotte service en de websites werden volledig naar onze wens ingericht. Ook hun marketingcampagnes gaven onze online verkopen een enorme boost. Bedankt Puzzle!

Adaptez+

Vicky Blommaert

Helemaal top en volgens afspraak. Vlotte communicatie en steeds bereikbaar om aanpassingen door te geven. De website was zo goed als meteen wat ik ervan verwacht had dus beter kan ik niet wensen.

De Deyn Michiel BV

Michiel De Deyn

De mensen van Puzzle bouwden voor ons een creatieve en stijlvolle website op maat volledig naar onze vraag en wensen. Ze bieden een luisterend oor en doen alles in overleg met de klant. Ze zijn altijd bereikbaar en staan klaar om bij te springen waar nodig! Een echte aanrader!!

Heb je een prangende vraag?
Wens je graag meer informatie?

Mail ons op info@puzzle-marketing.be of bel gerust naar +32 52 50 81 07.  
Tot snel!