Offerte voor een webdesign op maat

Bekijk projecten   Gratis offerte

✓ Gratis online offerte

✓ Responsieve websites

✓ Webshops

Wil jij graag een nieuwe website laten maken voor je winkel in Dendermonde, maar wil je eerst een offerte aanvragen om te weten hoeveel een webdesign op maat kost? Bij ons kan dit volledig gratis. Je kan alle gewenste zaken aangeven bij je offerte en zo kunnen wij de beste prijs berekenen voor jou.

 

De juiste offerte voor het webdesign op maat van jouw dromen

Bij ons kan je ervan uitgaan dat de offerte die je aanvraagt op maat is van je wensen voor een nieuw webdesign. Je kan aangeven hoeveel pagina’s je wilt en nog extra info toevoegen als je wilt. Zo krijgen onze websiteontwikkelaars alle nodige info binnen en kunnen we de offerte op maat toepassen op jouw webdesign. Verder kan je ook nog aangeven in welke talen jij je webdesign op maat graag online ziet staan en of je nog extra modules wilt. De verschillende modules die wij aanbieden, zijn een blog en een overzicht van de verwezenlijkte projecten, zoals ook wij op onze website hebben.

Vraag gratis je offerte aan

Net zoals wij je webdesign op maat maken, maken wij ook je offerte op maat. Je betaalt bij ons geen extra kosten  als dat niet nodig is. Vraag nu je gratis offerte aan en zo kunnen we meteen het proces starten als je tevreden bent over de prijs. Heb je twijfels of de kostprijs wel binnen het budget past? Je kan met al je extra vragen terecht op het emailadres info@puzzle-marketing.be of bel ons op het nummer +32 52 50 81 07.

 

Jouw professioneel webdesign in 5 stappen

 

1

In-take gesprek

Kom vrijblijvend op gesprek. We demonstreren ons intuïtief systeem, overleggen wat je precies wenst, hoe je sitemap er zal uit zien en welke stijl je website zal uitstralen.

2

Vrijblijvende offerte

Op basis van het in-take gesprek stellen we een persoonlijke offerte op. Je weet precies welke investering gepaard gaat met de creatie van je nieuwe website.

3

Proof of concept

Wanneer je de offerte aanvaard hebt, maken we een "proof of concept" van de homepagina. Deze bespreken we persoonlijk met jou zodat alle neuzen meteen in de goede richting staan.

4

2 feedbackrondes

Van zodra we de homepagina gecreëerd hebben, starten we met de verdere ontwikkeling van jouw nieuwe website. Er zijn 2 feedbackrondes inbegrepen.

5

Oplevering & logins

Van zodra je volledig tevreden bent, zetten we de website online, geven we je een persoonlijke login zodat je alles zelf eenvoudig kan aanpassen in de toekomst!

Offerte aanvragen

 

Deze klanten lieten reeds een website maken

Bakkerij Van Hecke

Brinden Sichien

Wij zijn 2 prachtige websites rijker geworden. Zeer correcte prijsberekening , vlotte service en de websites werden volledig naar onze wens ingericht. Ook hun marketingcampagnes gaven onze online verkopen een enorme boost. Bedankt Puzzle!

Adaptez+

Vicky Blommaert

Helemaal top en volgens afspraak. Vlotte communicatie en steeds bereikbaar om aanpassingen door te geven. De website was zo goed als meteen wat ik ervan verwacht had dus beter kan ik niet wensen.

De Deyn Michiel BV

Michiel De Deyn

De mensen van Puzzle bouwden voor ons een creatieve en stijlvolle website op maat volledig naar onze vraag en wensen. Ze bieden een luisterend oor en doen alles in overleg met de klant. Ze zijn altijd bereikbaar en staan klaar om bij te springen waar nodig! Een echte aanrader!!

Heb je een prangende vraag?
Wens je graag meer informatie?

Mail ons op info@puzzle-marketing.be of bel gerust naar +32 52 50 81 07.  
Tot snel!

+