Webdesign offerte

Bekijk projecten   Gratis offerte

✓ Gratis online offerte

✓ Responsieve websites

✓ Webshops

Wil je graag een nieuw webdesign, maar wil je eerst een offerte om te zien of het wel binnen de mogelijkheden past? Wij bieden jou deze dienst aan. Bij ons kan je eerst een offerte aanvragen om te weten hoeveel een nieuw gebruiksvriendelijk webdesign kost voor je winkel in Dendermonde. Pas wanneer jij akkoord bent, gaan wij aan de slag met jouw aanvraag en ontwerpen we een design voor jouw website.

 

Jouw webdesign verdient een gratis offerte

Ben je aan het denken om je website te vernieuwen, maar weet je nog niet of dit wel binnen je budget past? Bij ons heb je de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen voor jouw nieuw gebruiksvriendelijk webdesign. Elk webdesign dat wij ontwerpen, proberen wij zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Zo vinden al uw klanten hun weg vinden op de website en verliest u geen klanten. Indien je graag ook een professionele webshop hebt voor bij je gebruiksvriendelijk webdesign, kan je ook daarvoor een offerte laten maken bij ons. Zo krijg je uiteindelijk een totaaloverzicht over hoeveel jouw verschillende wensen voor je website zouden kosten. Natuurlijk kan u vooraleer de offerte definitief wordt nog enkele aanpassingen doorvoeren die de prijs positief of negatief kunnen beïnvloeden.

Vraag jouw offerte aan

Als je bij ons een offerte aanvraagt voor een gebruiksvriendelijk webdesign, gaan onze professionele webdesigners er meteen mee aan de slag. Vul je offerteaanvraag dus zo correct en volledig mogelijk in, zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen en de berekening zo nauwkeurig mogelijk kunnen maken. Zo sta je achteraf niet voor onnodige verrassingen. Heb je wat hulp nodig om je offerte aan te vragen of heb je nog bijkomende vragen? Contacteer ons gerust op het emailadres info@puzzle-marketing.be of bel ons op het nummer +32 52 50 81 07.

 

Jouw professioneel webdesign in 5 stappen

 

1

In-take gesprek

Kom vrijblijvend op gesprek. We demonstreren ons intuïtief systeem, overleggen wat je precies wenst, hoe je sitemap er zal uit zien en welke stijl je website zal uitstralen.

2

Vrijblijvende offerte

Op basis van het in-take gesprek stellen we een persoonlijke offerte op. Je weet precies welke investering gepaard gaat met de creatie van je nieuwe website.

3

Proof of concept

Wanneer je de offerte aanvaard hebt, maken we een "proof of concept" van de homepagina. Deze bespreken we persoonlijk met jou zodat alle neuzen meteen in de goede richting staan.

4

2 feedbackrondes

Van zodra we de homepagina gecreëerd hebben, starten we met de verdere ontwikkeling van jouw nieuwe website. Er zijn 2 feedbackrondes inbegrepen.

5

Oplevering & logins

Van zodra je volledig tevreden bent, zetten we de website online, geven we je een persoonlijke login zodat je alles zelf eenvoudig kan aanpassen in de toekomst!

Offerte aanvragen

 

Deze klanten lieten reeds een website maken

Bakkerij Van Hecke

Brinden Sichien

Wij zijn 2 prachtige websites rijker geworden. Zeer correcte prijsberekening , vlotte service en de websites werden volledig naar onze wens ingericht. Ook hun marketingcampagnes gaven onze online verkopen een enorme boost. Bedankt Puzzle!

Adaptez+

Vicky Blommaert

Helemaal top en volgens afspraak. Vlotte communicatie en steeds bereikbaar om aanpassingen door te geven. De website was zo goed als meteen wat ik ervan verwacht had dus beter kan ik niet wensen.

De Deyn Michiel BV

Michiel De Deyn

De mensen van Puzzle bouwden voor ons een creatieve en stijlvolle website op maat volledig naar onze vraag en wensen. Ze bieden een luisterend oor en doen alles in overleg met de klant. Ze zijn altijd bereikbaar en staan klaar om bij te springen waar nodig! Een echte aanrader!!

Heb je een prangende vraag?
Wens je graag meer informatie?

Mail ons op info@puzzle-marketing.be of bel gerust naar +32 52 50 81 07.  
Tot snel!