Pajottenland

Een website toegewijd aan de merkgebruikers. Die opdracht kregen we van het bestuur van Pajottenland+. De website bestaat voor 90% uit merkgebruikers die letterlijk en figuurlijk in de spotlight en op de kaart gezet moesten worden.

Webdesign

Een ambitieuze streek verdient een ambitieuze website! De mensen achter Pajottenland+ contacteerden Puzzle met de vraag of er "iets aan de website gedaan kon worden". Pajottendland+ had grote plannen waar we bij Puzzle maar wat graag onze schouder mee onder zetten. Pajottenland+ wil lokale initiatieven steunen en zocht onder andere een handige manier om die initiatieven te ontvangen. Daarnaast moest het ook zeer duidelijk worden welke initiatieven reeds steun mochten ontvangen van de streek. 

Custom Feature(s)

Naast haar lokale producten, zet Pajottenland+ ook graag lokale handelaars in de bloemetjes. Via het tabje ambassadeurs krijgen websitebezoekers een duidelijk overzicht van de verschillende trotse merkambassadeurs die het Pajottenland rijk is. Elke ambassadeur kreeg de mogelijkheid om zijn of haar diensten kort voor te stellen via hun eigen profiel. 

Laat je website bouwen door ons

Wij zorgen ervoor dat je website bij de juiste doelgroep terecht komt. Zo bereik je de juiste mensen en kan je hen naar jouw winkel of webshop lokken. Vraag online gratis een offerte aan bij ons marketingbureau en wij gaan er meteen mee aan de slag. Zo kunnen we je duidelijk zeggen hoeveel jouw aanvraag zou kosten. Laat ons jouw partner zijn voor je digitale transformatie.

Mail ons op info@puzzle-marketing.be of bel gerust naar +32 52 50 81 07.  
Tot snel!