Bakkerij Van Hecke

Bakkerij Van Hecke is met 18 fysieke adressen in en rond Gent een toonaangevende grootbakkerij. Met sterke nadruk op authentiek, dagelijks vers brood gemaakt met topingredi├źnten, uitstekende service en optimale bereikbaarheid is Van Hecke terecht een fenomeen in de streek.

Webdesign

Met 18 fysieke filialen is Bakkerij Van Hecke een absolute vaste waarde in en rond Gent. De bestaande website was echt wel toe aan een visuele upgrade en voor het interne marketingteam was de oude site niet flexibel genoeg voor de optimalisatie van hun campagnes. Puzzle werkte nauw samen met de interne marketingdienst van Bakkerij Van Hecke om een website te maken die perfect aansloot bij hun noden. Dankzij ConcreteCMS kunnen ze zelf makkelijk nieuwe trackingopties toevoegen en hun marketingcampagnes effectiever optimaliseren. Content toevoegen of aanpassen is ook een eitje geworden. 

Webshop

Naast de bestaande koppeling met BakkersOnline die Puzzle mee integreerde in de nieuwe website, was er ook een nieuwe webshop nodig voor Bakkerij Van Hecke. De prioriteit lag, naast de mogelijkheid om de webshop makkelijk aan te passen, ook op het nauwkeurig kunnen instellen van leveringszones. Dit project was uiteraard ook een kolfje naar onze hand. Dankzij ons werk kunnen de mensen bij Bakkerij Van Hecke makkelijk zelf producten toevoegen of aanpassen, kan de webshop volledig vanuit een tablet of smartphone beheerd worden, verliezen ze geen tijd met het manueel uitsturen van confirmatiemails aangezien de webshop dit automatisch doet en kunnen zo het rendement van de shop maximaliseren. 

Laat je website bouwen door ons

Wij zorgen ervoor dat je website bij de juiste doelgroep terecht komt. Zo bereik je de juiste mensen en kan je hen naar jouw winkel of webshop lokken. Vraag online gratis een offerte aan bij ons marketingbureau en wij gaan er meteen mee aan de slag. Zo kunnen we je duidelijk zeggen hoeveel jouw aanvraag zou kosten. Laat ons jouw partner zijn voor je digitale transformatie.

Mail ons op info@puzzle-marketing.be of bel gerust naar +32 52 50 81 07.  
Tot snel!