Responsieve Website met API-Koppeling voor Access Estate in Gent

Access Estate in Gent, Dendermonde & Wetteren vertegenwoordigt dankzij tientallen referenties héél wat kopers, huurders en verkopers, verhuurders. Olivier Morobé, Annick Coppens en hun collega’s zijn dynamische, gedreven zakenpartners met een echte passie voor vastgoed! Dankzij hun jarenlange ervaring met alle facetten van het vastgoedvak begeleiden zij elke koper en verkoper op een toegankelijke, efficiënte manier door het verkoopproces. Mix dat met een flinke dosis service, gekruid met empathie en menselijkheid, en u krijgt een gegarandeerd succesrecept!

Responsieve Website met API-Koppeling voor Access Estate in Gent

Website bekijken
website voor Responsieve Website met API-Koppeling voor Access Estate in Gent
website voor Responsieve Website met API-Koppeling voor Access Estate in Gent
webdesign Gent

Webdesign

De website van Access Estate kreeg een grondige visuele update zodat die nauwer aansluit bij de huisstijl en branding van het bedrijf. Puzzle voorzag een tijdloos doch strak design dat door iedereen gesmaakt werd. Na een intense samenwerking met de zaakvoerders en de nodige feedbackrondes waarbij er minitieus gekeken werd naar elk detail, werd dit design uiteindelijk opgeleverd. 

API Koppeling

Panden beheren, verhuren of verkopen is een complex gegeven. Alles moet (bij voorkeur) correct ingegeven worden in een CRM-systeem vanwaar de panden te huur en te koop automatisch geplaatst worden op de desbetreffende immo-websites. Idealiter verschijnen alle panden in het portfolio ook automatisch op de website onder de juiste pagina's en met de correcte gegevens. Puzzle schreef voor Access Estate een API-koppeling tussen hun immo-CRM en de website. Zo worden de panden vanuit een centraal CRM systeem aangestuurd en verschijnen ze correct op elk digitaal platform. 

AE API.png

Laat je website bouwen door ons

Wij zorgen ervoor dat je website bij de juiste doelgroep terecht komt. Zo bereik je de juiste mensen en kan je hen naar jouw winkel of webshop lokken. Vraag online gratis een offerte aan bij ons marketingbureau en wij gaan er meteen mee aan de slag. Zo kunnen we je duidelijk zeggen hoeveel jouw aanvraag zou kosten. Laat ons jouw partner zijn voor je digitale transformatie.

Mail ons op info@puzzle-marketing.be of bel gerust naar +32 52 50 81 07.  
Tot snel!