26 Jul 2023 - Webdesign

Hoe we voor Adaptez in Wetteren een eenvoudig aanpasbare website maakten

Adaptez is een ambitieus bedrijf in volle groei. De flexibiliteit van de oudere website liet helaas te wensen over, dus ontwikkelde Puzzle voor Adaptez een compleet nieuwe site die continu bijgestuurd wordt in kader van de digitale advertenties.

Hoe we voor Adaptez in Wetteren een eenvoudig aanpasbare website maakten

Een eenvoudig aanpasbare site voor Adaptez

Zaakvoerder Vicky was zeer duidelijk in zijn communicatie. De oude website was niet meer representatief voor Adaptez en diende dringend aangepast te worden. Het bestaande CMS was helaas weinig flexibel en de kost om zowel visueel als tekstueel de website om te toveren woog niet op tegen de kost van een compleet nieuwe website. 

De uiteindelijke beslissing liet niet lang op zich wachten, Puzzle ging aan de slag om een gloednieuwe, makkelijk aanpasbare website te maken! 

De nieuwe sitemap werd in nauw overleg vastgelegd. Belangrijk hier was om de lange termijndoelstellingen van Adaptez mee in het achterhoofd te nemen. Dit ambitieuze bedrijf wou zich niet in een bepaalde hoek vastzetten met de website, de mogelijkheid tot uitbreiding moest dus zeker meegenomen worden tijdens de ontwikkeling van de website. 

De opgefriste huisstijl werd direct opgenomen in het designvoorstel. Na een paar kleine wijzigingen kregen we groen licht op het design en kon het coderen beginnen. Uitermate belangrijk was om Adaptez' doelpubliek in gedachten te houden.

Als specialist in woningaanpassingen voor senioren of mensen met een mobiliteitsprobleem, mogen we er gerust van uit gaan dat Adaptez' doelgroep veelal iets ouder ging zijn. 

Belangrijk was dus om de website niet te "flashy" te maken. Een duidelijk leesbare & makkelijk navigeerbare website maken was dus de boodschap. De website moet vertrouwen en rust uitstralen en vooral,  aanzetten tot contactopname. 

De CTA's moesten dus veelvuldig aanwezig zijn, zonder opdringerig te worden. In eerste instantie wil Adaptez vooral adviseren en helpen, richting een veilige toekomst. Deze filosofie moest dus ook weerspiegeld worden in de website.

Gezien Adaptez' aanbod en de specifieke nuances in het aanbod, moesten we er uiteraard ook voor zorgen dat die verschillen niet alleen visueel duidelijk weergegeven werden, websitebezoekers moesten ook onthouden waarvoor ze allemaal bij Adaptez terecht kunnen.  Een eenvoudige, duidelijke navigatie was dus cruciaal.

Woorden zijn uiteraard maar woorden. Om het vertrouwen echt aan te scherpen, werd ook veelvuldig gebruik gemaakt van social proof
Testimonials per dienst, verwijzingen naar The Feedback Company en de mogelijkheid om op elke pagina contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek of algemene brochure zorgen er voor dat de algemene uitstraling van Adaptez' nieuwe website informatief is. Zolang de websitebezoekers beseffen dat ze bij Adaptez terecht kunnen voor advies en goede raad is onze opdracht geslaagd. 

Aangezien er ook een digitale marketingcampagne loopt, is het mooi meegenomen dat Puzzle snel kan inspelen op basis van de campagne. Pagina's kunnen snel bijgeschreven worden, landingspagina's of promotiecampagnes kunnen snel gemaakt worden & dankzij de complete tracking suite die geïnstalleerd staat op de website, kunnen we ook cijfermatig de impact van de campagne opvolgen en optimaliseren. 

Heb je ook interesse in een makkelijk aanpasbare website voor jouw bedrijf?


Contacteer ons! 

 

 

Webdesign & online marketing in Dendermonde - Over Puzzle

Puzzle is een online marketing bureau dat niet alleen zorgt voor een op maat gemaakt online marketingplan, maar haar klanten ook kan helpen met het ontwerpen van een professionele en conversiegerichte website. Ons hoofddoel is het ondersteunen van KMO's op marketingvlak terwijl zij trachten mee te evolueren binnen de sterk veranderende digitale marketingwereld.

Contacteer ons

Laat je website bouwen door ons

Wij zorgen ervoor dat je website bij de juiste doelgroep terecht komt. Zo bereik je de juiste mensen en kan je hen naar jouw winkel of webshop lokken. Vraag online gratis een offerte aan bij ons marketingbureau en wij gaan er meteen mee aan de slag. Zo kunnen we je duidelijk zeggen hoeveel jouw aanvraag zou kosten. Laat ons jouw partner zijn voor je digitale transformatie.

Mail ons op info@puzzle-marketing.be of bel gerust naar +32 52 50 81 07.  
Tot snel!