29 Nov 2022 - Webdesign

Een makkelijk aanpasbare website op maat van jouw bedrijf

Een makkelijk aanpasbare website is vandaag de dag gelukkig genoeg geen unicum meer. De tijd waarin je een halve programmeur moest zijn om de openingsuren van je site aan te passen ligt ver in het verleden. Dankzij slimme Content Management Systemen (CMS) kan je als eindgebruiker snel en eenvoudig je website aanpassen…

Een makkelijk aanpasbare website op maat van jouw bedrijf

Of niet?

Merk je dat je website niet eenvoudig aanpasbaar is? Verlies je eindeloos tijd eens je aangemeld bent op je site en merk je dat er hier en daar een haar grijs wordt? Ben je meer bezig met aanpassingen door te sturen naar je websitebouwer dan iets anders? Dan is het hoog tijd om over te schakelen naar een écht makkelijk aanpasbare website.

Al te vaak zien we cases waarbij de scope van het project een makkelijk aanpasbare website had moeten zijn. De resultaten zijn veelal een visueel goede website maar eenmaal de eindgebruiker ingelogd is om diensten of producten toe te voegen, openingsuren te wijzigen of een foto aan te passen, loopt het vaak mis. De meest populaire Content Management Systemen geven de indruk gebruiksvriendelijk te zijn maar vallen nog te vaak door de mand. Natuurlijk zijn die CMS’en gebruiksvriendelijk, alleen voor de verkeerde partij. Een websitebouwer voelt zich als een vis in het water wanneer die een WordPress of Joomla installatie moet opzetten. Diens klanten, de eindgebruiker, delen die mening vaak niet. Een kluwen van menu’s en submenu’s, veel te veel vakjargon, widgets en nodeloos complexe interfaces zorgen ervoor dat een eindgebruiker nog te veel tijd verliest met ogenschijnlijk simpele aanpassingen.

Puzzle bouwt makkelijk aanpasbare websites.

Daar steken we zelfs ons hand voor in het vuur. Dankzij ons CMS pas je je hele website aan vanuit de zogeheten front-end. Dit wil zeggen dat jij de website kan bewerken vanuit het standpunt van een bezoeker. Je hoeft geen menu’s te navigeren voor een titel aan te passen, de lay-out van je site kan je simpelweg aanpassen door met je muis een bepaald block te verschuiven, blogs publiceer je vanuit een invullijst waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de look and feel.

Ons CMS is relatief jong wat een aantal voordelen met zich meebrengt. Door de beste, meest gebruiksvriendelijke elementen te gebruiken van andere CMS-systemen, combineert ons go-to CMS een omgeving waarin een eindgebruiker, zonder enige voorkennis, onmiddellijk aan de slag kan om diens website aan te passen. De tijd waarin je naar je websitebouwer hoeft te bellen voor een nieuwe pagina aan te maken, foto’s te wijzigen of een nieuwe dienst toe te voegen ligt dus effectief ver in het verleden. Dankzij onze websites doe je dit gewoon zelf. Je verliest geen tijd meer met je website, die staat altijd up-to-date zoals jij die wil en je kan je weer ten volle focussen op je hoofdactiviteit.

Ben je benieuwd hoe ons CMS eruit ziet en waarom het zo makkelijk aanpasbaar is? Kom gerust eens langs op de (digitale) koffie. We geven je met veel plezier een demonstratie en tonen je dat websiteaanpassingen écht geen bron van frustratie hoeven te zijn.

Klik hier voor je persoonlijke demonstratie!

Webdesign & online marketing in Dendermonde - Over Puzzle

Puzzle is een online marketing bureau dat niet alleen zorgt voor een op maat gemaakt online marketingplan, maar haar klanten ook kan helpen met het ontwerpen van een professionele en conversiegerichte website. Ons hoofddoel is het ondersteunen van KMO's op marketingvlak terwijl zij trachten mee te evolueren binnen de sterk veranderende digitale marketingwereld.

Contacteer ons

Heb je een prangende vraag?
Wens je graag meer informatie?

Mail ons op info@puzzle-marketing.be of bel gerust naar +32 52 50 81 07.  
Tot snel!

+