Gebruiksvriendelijk webdesign in Dendermonde

Bekijk projecten   Gratis offerte

✓ Gratis online offerte

✓ Responsieve websites

✓ Webshops

Heb jij altijd al een gebruiksvriendelijk webdesign gewild voor jouw website of de webshop van je winkel in Dendermonde? Wij kunnen jouw website van niks opbouwen tot de meest gebruiksvriendelijke website die je al gezien hebt. Wil je enkel je website optimaliseren om de surfervaring van je klanten te verbeteren? Ook daarvoor staan wij garant.

 

Een gebruiksvriendelijk webdesign heeft enkel voordelen

Jouw klanten gaan je dankbaar zijn om je website of webshop door onze webdesigners te laten ontwikkelen. Hoe gebruiksvriendelijker jouw webdesign, hoe langer je klanten  navigeren op jouw website. Dat vergroot dan ook de kans dat de surfer effectief iets koopt, een bezoek brengt aan je winkel of gebruikmaakt van je diensten. Naast een gebruiksvriendelijk design, zorgen wij er ook voor dat je website responsief is. Dat wil zeggen dat de site zich aanpast op elk toestel zodat het webdesign overal even gebruiksvriendelijk is.

Laat ons jouw website perfectioneren

Twijfel je toch nog of wij wel het juiste bedrijf zijn om jouw plannen te  realiseren? Dan kan je altijd eens een kijkje nemen in ons portfolio. Daar kan je alle websites terugvinden die wij in het verleden voor andere klanten gemaakt hebben. Ben je overtuigd van onze diensten of wil je toch eerst nog wat meer weten over een gebruiksvriendelijk webdesign? Neem dan zeker contact op met ons en wij beantwoorden al jouw vragen met plezier.

 

Jouw professioneel webdesign in 5 stappen

 

1

In-take gesprek

Kom vrijblijvend op gesprek. We demonstreren ons intuïtief systeem, overleggen wat je precies wenst, hoe je sitemap er zal uit zien en welke stijl je website zal uitstralen.

2

Vrijblijvende offerte

Op basis van het in-take gesprek stellen we een persoonlijke offerte op. Je weet precies welke investering gepaard gaat met de creatie van je nieuwe website.

3

Proof of concept

Wanneer je de offerte aanvaard hebt, maken we een "proof of concept" van de homepagina. Deze bespreken we persoonlijk met jou zodat alle neuzen meteen in de goede richting staan.

4

2 feedbackrondes

Van zodra we de homepagina gecreëerd hebben, starten we met de verdere ontwikkeling van jouw nieuwe website. Er zijn 2 feedbackrondes inbegrepen.

5

Oplevering & logins

Van zodra je volledig tevreden bent, zetten we de website online, geven we je een persoonlijke login zodat je alles zelf eenvoudig kan aanpassen in de toekomst!

Offerte aanvragen

 

Deze klanten lieten reeds een website maken

Bakkerij Van Hecke

Brinden Sichien

Wij zijn 2 prachtige websites rijker geworden. Zeer correcte prijsberekening , vlotte service en de websites werden volledig naar onze wens ingericht. Ook hun marketingcampagnes gaven onze online verkopen een enorme boost. Bedankt Puzzle!

Adaptez+

Vicky Blommaert

Helemaal top en volgens afspraak. Vlotte communicatie en steeds bereikbaar om aanpassingen door te geven. De website was zo goed als meteen wat ik ervan verwacht had dus beter kan ik niet wensen.

De Deyn Michiel BV

Michiel De Deyn

De mensen van Puzzle bouwden voor ons een creatieve en stijlvolle website op maat volledig naar onze vraag en wensen. Ze bieden een luisterend oor en doen alles in overleg met de klant. Ze zijn altijd bereikbaar en staan klaar om bij te springen waar nodig! Een echte aanrader!!

Heb je een prangende vraag?
Wens je graag meer informatie?

Mail ons op info@puzzle-marketing.be of bel gerust naar +32 52 50 81 07.  
Tot snel!