Onze werkwijze

De werkwijze van Puzzle

Als online marketing bureau tracht Puzzle zijn klanten de digitale marketingwereld te helpen ontdekken. Op digitaal vlak zijn er de laatste jaren heel wat opportuniteiten uit de bus gekomen. Een online aanwezigheid op het web is vandaag de dag niet meer genoeg. De aanwezigheid op bijvoorbeeld social media is een opportuniteit die niet alleen van belang is voor grote bedrijven, maar ook voor uw KMO. Het ontdekken van klantenbehoeften, de interactie met klanten en het gepast aanspreken van nieuwe potentiële klanten zijn slechts 3 opportuniteiten die social media te bieden heeft.
Naast social media zijn er nog andere platformen en tools die wij onze klanten willen en kunnen aanbieden. E-mailmarketing, SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (Search Engine Advertising) zijn efficiënte methoden om aan nieuwe klanten te geraken, maar ook om uw huidige klanten in de watten te leggen.

Meer hierover kan u op onze dienstenpagina terugvinden. 


De route naar een succesvolle online aanwezigheid

eerste kennismaking

U kan ons vrijblijvend contacteren met allerlei vragen of om advies te bekomen. Indien u uw opportuniteiten omtrent online marketing
wilt bespreken, kan u ook altijd een afspraak met ons maken. 


Na het eerste contact, analyseren wij zowel uw interne als uw externe marketingomgeving. Hierdoor hebben wij zicht op wat er speelt in uw markt, binnen uw doelgroep en determineren wij de online opportuniteiten die het best bij uw KMO horen.

Doorlichting/consultancy

Aanbevelingen na doorlichting

De voorgaande analyse maakt het mogelijk om u concrete ideeën voor te leggen. Deze ideeën zijn gebaseerd op marketing opportuniteiten die u, in onze ogen, nog niet of nog niet volledig benut.


Wij zorgen ervoor dat uw mening, feedback wordt verwerkt in de ideeën en gieten dit alles samen in een concreet plan van aanpak of een op maat gemaakt marketingplan, afhankelijk van uw wensen.

Accuraat plan van aanpak

Uitvoering plannen

Nadat het plan is opgesteld, bespreken we dit samen met u. Indien alles naar wens is, voeren we het plan uit en zorgen we voor een positieve (r)evolutie binnen uw KMO!


De uitvoering van het plan gaat gepaard met het continu monitoren. Wij zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid en evalueren de behaalde resultaten. Indien nodig passen we bepaalde zaken aan zodat uw doelgroep uw boodschappen te allen tijde gretig onthalen.

KMO's & online marketing

Onze filosofie om KMO's te ondersteunen op online marketing vlak rust op drie domeinen:

Budget

Niemand betaalt graag te veel. Onze modulaire aanpak zorgt ervoor dat onze klanten enkel betalen voor de diensten waar zij nood aan hebben en waar zij voor 100% achter staan. Omwille van onze tijdbesparende aanpak en slim gebruik van online tools kan Puzzle u een hele hoop kosten besparen. Maar al te vaak moet u na de aankoop van de website nog extra kosten ophoesten voor veelal kleine wijzigingen aan uw website. Dankzij ons platform kan u dat gewoon zelf doen. 

Geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras. Onze klaar en duidelijke prijsstructuur heeft geen geheimen. 

Tijd

Het onderhouden van een website en social media pagina's kost tijd. Tijd die U uiteraard liever besteedt aan het uitvoeren van uw hoofdactiviteit. Dit begrijpen wij als geen ander. Wij nemen dit maar al te graag van u over. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw digitale aanwezigheid en de efficiëntie ervan. U kunt op uw beide oren slapen, al uw digitale platformen zijn altijd up-to-date en tot in het kleinste detail aangepast aan de noden van uw doelgroep. 

Kennis

Digitale marketingplannen, doorlichtingen, SEO, SEA. Voor onze klanten kunnen het wereldvreemde marketingtermen zijn, voor ons is het een passie. Wij begeleiden onze klanten bij elke stap van welk project dan ook. Dankzij onze regelmatige tussentijdse rapporten weet u altijd hoever uw project gevorderd is. Dankzij onze online tools hoeft u hierbij ook geen tijd te verliezen. Uw tijd is kostbaar, onze werkwijze maakt het mogelijk om die dan ook effectief en efficiënt te besteden.