Over Ons

marketeers & webdevelopers

Wij zijn een gedreven en ambitieus team van marketeers en webdevelopers, elk van ons gefascineerd door eenzelfde passie: technologie combineren met praktijkgerichte toepassingen waar iedereen van kan profiteren.

"We staan voor een geïntegreerde en dynamische transformatie van de traditionele naar de digitale moderne branding van kleine en middelgrote ondernemingen."

  • Puzzle - online marketing team.jpg

    Ons team

Waarom KMO's?

KMO's zijn de motor van onze economie. Toch zijn het maar al te vaak de grote bedrijven die de bloemetjes buiten zetten en ten volle kunnen genieten van de online marketing revolutie en het zijn KMO’s die door gebrek aan mankracht of budget verweesd achterblijven. Toch zijn het net die KMO’s waarvan iedereen verwacht dat zij bij het minste klaar staan om hun klanten te helpen. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat wij de KMO’s het duwtje in de rug kunnen geven dat zij nodig hebben.

ONZE MISSIE

Puzzle wil KMO's de huidige digitale jungle leren ontdekken. Dankzij efficiënte en klantgerichte oplossingen zorgen wij ervoor dat uw zaak makkelijk opgemerkt wordt in de digitale wereld.

Wij hebben voor elk digitaal facet een oplossing die volledig op maat van de klant past. Dankzij een flexibele werkstructuur, een superieur webplatform en handige tools zorgen wij voor een klaar en duidelijke online aanwezigheid.

  • Onze missie - Puzzle.jpg

Uw mogelijkheden

Elke KMO verdient het om op een efficiënte en effectieve manier de transformatie naar de online marketingwereld te maken: 

Webdesign

Uw unieke digitale informatiebron op het wereldwijde web

Online marketing

Verschillende online touchpoints die uw klanten wegwijs maken naar uw zaak

Marketingplanning & consulting

De digitale reis van de online touchpoints naar uw website gebeurt uiteraard niet vanzelf