Google Adverteren

SEA-campagne creatie

Online adverteren

Een goede SEA campagne vertrekt steeds vanuit een duidelijk bepaald doel. Op basis van dat doel worden er verschillende advertentiegroepen opgesteld die bestaan uit specifieke keywords. Aan de hand van deze keywords kunnen er dan doelgerichte SEA advertenties worden gecreëerd. Bovendien selecteren wij de biedstrategie die het best bij uw budget en doel past.

Het grote voordeel van Google adverteren is dat de budgetten optimaal gespendeerd en beheerd kunnen worden. 

 

SEA monitoring

Adwords uitbesteden

Puzzle zorgt voor het continu monitoren van de resultaten en budgetten. Aan de hand van analyses bepalen wij welke advertenties het best presteren en elimineren we de zwakkere advertenties zodat een zo hoog mogelijke return on investment bereikt wordt. Naast het elimineren van bepaalde advertenties, zorgt Puzzle voor het uitschakelen van de keywords die geen gewenst resultaat beogen.

Aan de hand van het monitoren van uw Google advertenties, wordt uw budget zo optimaal mogelijk gespendeerd. 

 

SEA rapportage

SEA analyse

Zoals bij onze andere diensten staat Puzzle ook hier garant voor een eenvoudige, maar allesomvattende rapportage.

Bereikte doelen, budgetcontrole, conversies, alles wordt gestaafd dankzij de laatste generatie van online tracking tools. 

Bovendien krijgt u van ons, na afloop van elke maand, een analyse en evaluatie van het bereikte resultaat, op een manier die voor u klaarhelder is! 

Contacteer ons

Indien u nog vragen heeft omtrent onze online marketing diensten, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Maak een afspraak

Indien u liever uw opties omtrent online marketing met ons persoonlijk bespreekt, kan u altijd opteren om een afspraak te maken.