E-mail marketing

E-mail marketing concept

Nieuwsbrief opstellen

Over de effectiviteit van een op maat gemaakte e-mail campagne hoeft niet meer gediscussieerd te worden, die staat als een paal boven water. In samenspraak met onze klanten zorgen wij voor het algemeen concept van de e-mail, worden er realistische doelen opgesteld en wordt de content bepaald. 

Nieuwsbrieven versturen is een prima manier om uw klanten geregeld op de hoogte te houden van speciale aanbiedingen, product- of aanbodswijzigingen of unieke evenementen. 

E-mail marketing lay-out

E-mail marketing lay-out

De beste nieuwsbrieven zijn uiteraard volledig aangepast aan de huisstijl van eender wie ze verstuurt. Merkkleuren, logo's, schrijfstijl, ... Puzzle laat niets aan het toeval over! Gepersonaliseerde e-mails zijn steeds mogelijk voor iedereen die voor deze communicatiemanier kiest. 

Analyse van de e-mail campagne

E-mail marketeer

Nadat u een nieuwsbrief heeft laten maken, moet er uiteraard een analyse en rapport opgesteld worden om de resultaten van de campagne correct te kunnen beoordelen. Onze klanten krijgen na elke verzonden newsletter een periodiek overzicht van de belangrijkste parameters: Open ratio, Click through ratio, Unsubscribe ratio, ...
 

Contacteer ons

Indien u nog vragen heeft omtrent onze online marketing diensten, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Maak een afspraak

Indien u liever uw opties omtrent online marketing met ons persoonlijk bespreekt, kan u altijd opteren om een afspraak te maken.