Webdesign & SEO

Een website is het uithangbord van je zaak. De kwaliteit van de website kan doorslaggevend zijn in het beslissingsproces van potentiële klanten!


Prijs-kwaliteit

Responsive design

SEO-optimalisatie

Gemakkelijk aanpasbaar


Professionele website op maat (webdesign)

No restriction on quality

Een professionele website ontwerpen, aanpassen en onderhouden hoeft niet langer een zorg te zijn. Puzzle maakt immers gebruik van een splinternieuw webdesign platform dat dankzij zijn modules makkelijk uitbreidbaar is. De intuïtieve lay-out zorgt er ook voor dat onze klanten zelf makkelijk aanpassingen kunnen doorvoeren. Je hoeft niet langer naar je webdeveloper te bellen om je openingsuren aan te passen, dankzij Puzzle doe je dat gewoon zelf. 

Onze websites zijn integraal geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat uw website hoger wordt weergegeven door Google.

Webdesign & Web development

Responsive design

Tegenwoordig surfen meer en meer mensen via hun smartphone of tablet. Onze websites zijn automatisch aangepast aan het apparaat waarmee de consument uw website bezoekt. Dankzij het responsive design van de website kunnen consumenten makkelijker uw aanbod checken en vinden zij meteen de informatie die zij wensen. 

Mobile responsive website

Pay per module

Onze basisprijzen zijn volledig afhankelijk van de gewenste omvang van uw site. Indien nodig, kan u speciale modules aan uw website toevoegen (bv. tablemanager, e-mail marketing services, SEO-audit, ...). Er zal een toeslag worden gerekend per gewenste module.  

Onze prijzen zijn dus volledig afhankelijk van uw wensen. Je betaalt enkel wat je nodig hebt, geen eurocent meer. 

E-mail marketing module

Onze websites kunnen een speciale module omtrent e-mail marketing bevatten. Deze modules maakt het mogelijk om efficiënt e-mails te versturen naar uw doelgroep. Er zijn verschillende templates te uwer beschikking gesteld, waardoor u geen tijd verliest met de lay-out. Daarnaast kunnen er gemakkelijk e-mailadressen worden verzameld op uw website aan de hand van inschrijvingsmodules. 

Wilt U snel relevante adressen verzamelen? Dat kan via onze Facebook landing page service. 

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie of SEO

 Domineer de Google zoekopdrachten. Always on top, always in control

Nu mag u nog zo’n goede website hebben, als niemand hem vindt en bezoekt heeft u er ook niets aan. Hiervoor helpt Puzzle met zoekmachine optimalisatie (SEO). Door slim gebruik te maken van keywords, een duidelijke webstructuur te onderhouden en andere handige trucs zorgt Puzzle ervoor dat uw website altijd op de eerste pagina van Google terug te vinden is. Waar dit vroeger een tijdrovend en complex werk was, gebruikt Puzzle gebruiksvriendelijke plugins die ons toelaten om uw website te optimaliseren. Hierdoor scoort u niet alleen hoger in Google, maar is uw site ook overzichtelijker voor uw doelgroep.

Webanalyse

Door middel van verschillende tags toe te voegen aan uw website, kunnen wij de gedachtengoed, het pad, en de beweegredenen van uw websitesbezoekers analyseren. Hierdoor wordt het mogelijk om uw website te optimaliseren voor uw doelgroep en zal remarketing mogelijk worden. De mensen die uw website bezoeken, kunnen aan uw bedrijf worden herinnerd door middel van remarketing tools. Er kunnen gesponsorde advertenties worden geplaatst op Google, maar ook op Facebook. 

De tags die wij toevoegen zijn afhankelijk van uw wensen. Een aantal voorbeelden zijn: Google Analytics, Facebook Pixel, call-to-action tags, ... . 

Webanalyse & remarketing

Contacteer ons

Indien u nog vragen heeft omtrent professionele websites (webdesign), zoekmachine optimalisatie (SEO) of de webanalyses die wij uitvoeren, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Maak een afspraak

Indien u liever uw opties omtrent webdesign met ons persoonlijk bespreekt, kan u altijd opteren om een afspraak te maken.