Social media uitbesteden

ONLINE MARKETING

Social media uitbesteden


Social media uitbesteden


Monitoring

Contentplan

Advertising

Landing pages


Social media monitoring

Social media uitbesteden

Veel KMO's begrijpen het belang van online marketing wel maar hebben te weinig tijd om een effectieve campagne op punt te zetten. Om dit probleem op te lossen is het handig om je online marketing gewoonweg uit te besteden.

Als online marketing bureau kunnen wij social media pagina's van begin tot eind beheren zodat uw profiel niet alleen helemaal op punt staat, maar ook dat de feitelijke berichten, opgesteld aan de hand van het contentplan, zoveel mogelijk volgers bereiken. 

Strategie

Doelstellingen

Interactie


Social media contentplan

Als social media bureau houdt Puzzle een oogje in 't zeil, stuurt bij, adviseert en stelt met behulp van een aangepast contentplan de ideale social media marketing strategie op. Dit alles kan perfect vanop afstand gebeuren. Door gebruik te maken van een gebruiksvriendelijk platform, stellen wij social media posts op, keurt U ze goed of geeft u feedback en worden ze door ons gepost. 

Planning

Creatie

Uitvoeren

Contentplan social media

Social media advertising

Social Media Advertising

Indien U kiest om uw social media strategie uit te besteden kan Puzzle uiteraard naast Google, ook op sociale media reclame maken.

Dankzij de Facebook advertentie tools kan er met chirurgische precisie aan social media marketing gedaan worden. Wij zorgen ervoor dat uw reclamebudget voor online te adverteren volledig benut wordt aan diegenen die relevant zijn voor uw zaak.

Doelstellingen

Ontwerp

Analyse


Facebook landing page

Wenst u uw campagnes te optimaliseren en wilt u meer leads genereren? Naast social media beheer, social media monitoring en social media advertising kunnen wij ervoor zorgen dat uw campagne haar grenzen overstijgt.

Wij ontwerpen een Facebook landing page en publiceren deze meteen op uw Facebook bedrijfspagina zodat uw doelgroep duidelijk weet waarover de campagne gaat. 

Facebook landing page

Contacteer ons

Indien u nog vragen heeft omtrent social media marketing, social media monitoring, het uitbesteden van uw social media kanalen, ... aarzel dan niet om ons te contacteren!

Maak een afspraak

Indien u liever uw opties omtrent social media marketing met ons persoonlijk bespreekt, kan u altijd opteren om een afspraak te maken.