Google Adverteren

ONLINE MARKETING

Google adverteren

Adverteren op google


Analyse

Campagne

Monitoring

Rapportage

Implementatie & analyse Google Analytics

Google adverteren

Op een correcte manier online adverteren vormt een uitdaging voor veel KMO's. U kan adwords uitbesteden aan Puzzle om zo op een correcte manier online te adverteren. Wij verzorgen alles hieromtrent: de set-up, het implementeren, beheren en analyseren van Google Analytics, alsook het aanmaken van het Google Adwords account. Op basis van deze analyse kunnen bepaalde veranderingen doorgevoerd worden die onder meer de conversie-ratio zullen verhogen.

SEA-campagne creatie

Een goede SEA campagne vertrekt steeds vanuit een duidelijk bepaald doel. Op basis van dat doel worden er verschillende advertentiegroepen opgesteld die bestaan uit advertentiespecifieke keywords. Aan de hand van deze keywords kunnen er dan doelgerichte SEA advertenties worden opgesteld. Bovendien selecteren wij de biedstrategie die het best bij uw budget en doel past.

Het grote voordeel van zoekmachine adverteren is dat de budgetten optimaal gespendeerd -en beheerd- kunnen worden. Tegenwoordig kunnen online reclamebudgetten met bijna chirurgische preciesie opgesteld worden. Dit complexe proces wordt onmiddelijk opgestart indien u kiest om uw SEA campagne aan Puzzle uit te besteden.  

 

Online adverteren

SEA monitoring

Adwords uitbesteden

Puzzle zorgt voor het continu monitoren van de resultaten en de budgetten. Aan de hand van analyses bepalen wij welke advertenties het minder doen en elimineren deze uit uw campagne zodat een zo hoog mogelijke online marketing return in investment bereikt wordt. Naast het elimineren van bepaalde advertenties, zorgt Puzzle voor het uitschakelen van de keywords die geen gewenst resultaat beogen.

Aan de hand van het monitoren van uw Google advertenties, wordt uw budget zo optimaal mogelijk gespendeerd. 

 

SEA rapportage

Zoals bij onze andere diensten staat Puzzle ook hier garant voor een eenvoudige maar allesomvattende rapportage.

Bereikte doelen, budgetcontrole, conversies, alles wordt gestaafd dankzij de laatste generatie van online tracking tools. 

Bovendien krijgt u van ons, na afloop van elke SEA-campagne, een analyse en evaluatie van het bereikte resultaat, op een manier die voor u klaarhelder is! 

SEA analyse

Contacteer ons

Indien u nog vragen heeft omtrent onze online marketing diensten, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Maak een afspraak

Indien u liever uw opties omtrent online marketing met ons persoonlijk bespreekt, kan u altijd opteren om een afspraak te maken.