Consultancy

Alles is tegenwoordig digitaal, uw zaak toch ook?


Online marketing consultant

Puzzle als marketingpartner

KMO's en technologie staan nooit stil. Stilstaan is immers achteruitgaan. Toch merken we maar al te vaak dat KMO's een technologisch duwtje in de rug kunnen gebruiken. De overgang van de traditionele manier van adverteren naar online reclame schrikt heel wat KMO's onterecht af. Met een klare kijk biedt Puzzle uw zaak de gestructureerde hulp en persoonlijke ondersteuning die ze verdient. 


Marketingondersteuning op maat

Tijdens een eerste contactmoment, doet u uw project uit de doeken zodat wij exact weten hoe wij er marketingewijs mee om kunnen gaan

online marketing als brainstormsessie

Zodra de vereisten en verlangens op elkaar zijn afgestemd, starten wij aan de brainstormsessie dat de bron wordt voor de uiteindelijke online aanwezigheid.

Online marketing strategie

Rekening houdende met uw feedback, zorgen wij voor het online marketing plan. Door de uitvoering ervan, krijgt uw project de online aanwezigheid dat het verdient.

marketingondersteuning en bijsturing

Door het continu monitoren van de beschikbare resultaten, zorgen wij voor de bijsturing en marketingboost die uw project naar nieuwe hoogtes stuurt


Online marketing strategie

Als online marketing bureau staat Puzzle garant voor het succesvol uitdokteren van online marketing strategieën. De digitale jungle die online adverteren is geworden, kan veel KMO’s afschrikken. De complexiteit en een gebrek aan informatie zorgt ervoor dat veel ondernemers het bos door de bomen niet meer zien. Uw succes wordt onze prioriteit. Met flexibel en persoonlijk advies staat Puzzle u met raad & daad bij.

Naast ondersteuning kunnen wij ook zorgen voor uw marketingstrategie. Gedaan zijn de tijden denkend over hoe uw huisstijl geïntegreerd moeten worden in communicatiemiddelen, wij nemen dit met plezier van u over. Wij stellen, in samenspraak met u, een online communicatie plan, een contentplan of een compleet online marketingplan op. Dit alles rekening houdend met uw huidige marketingmix en de wensen van uw doelgroep.

Het opgestelde online marketingplan wordt feilloos geïntegreerd in uw huidige wijze van communiceren en uitgevoerd naargelang de wensen van uw doelgroep. Het contentplan gaande uw blog, website of social media kanalen wordt gebruikt om uw doelgroep of klantenbestand niet nodeloos te irriteren met irrelevante content. Een tevreden klant is goud waard, of niet?

Analyse

Er gaan altijd analyses vooraf aan elke succesvolle marketingstrategie. Puzzle zorgt voor een complete analyse van uw huidige marketingomgeving en determineert uw sterktes, zwaktes, opportuniteiten en kansen.

Strategie

Op basis van een interne en externe analyse van uw communicatieomgeving, dokteren wij een strategie uit die zowel relevant is voor u, als uw doelgroep.

Uitvoering

Op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen voeren wij uw strategie uit. Wij selecteren de beste marketinginstrumenten voor elke doelstelling en zorgen ervoor dat uw touchpoints een uniform geheel vormen.

Evaluatie

Uw marketingstrategie wordt na bepaalde periodes volledig geëvalueerd, zodat er kan bijgestuurd worden waar nodig. De evaluatie gebeurt periodiek, waardoor er altijd relevante boodschappen gecommuniceerd worden naar uw doelgroep.


Contacteer ons

Indien u nog vragen heeft omtrent onze online marketing diensten, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Maak een afspraak

Indien u liever uw opties inzake consultancy en online marketing strategieën met ons persoonlijk bespreekt, kan u altijd opteren om een afspraak te maken.