Consultancy

Alles is tegenwoordig digitaal, uw zaak toch ook?


Puzzle als marketingpartner

KMO's en technologie staan nooit stil. Stilstaan is immers achteruitgaan. Toch merken we maar al te vaak dat KMO's een technologisch duwtje in de rug kunnen gebruiken. De overgang van de traditionele manier van adverteren naar online reclame schrikt heel wat KMO's onterecht af. Met een klare kijk biedt Puzzle uw zaak de gestructureerde hulp en persoonlijke ondersteuning die ze verdient. 

Marketingondersteuning op maat

Tijdens een eerste contactmoment, doet u uw project uit de doeken zodat wij exact weten hoe wij er marketingewijs mee om kunnen gaan

online marketing als brainstormsessie

Zodra de vereisten en verlangens op elkaar zijn afgestemd, starten wij aan de brainstormsessie dat de bron wordt voor de uiteindelijke online aanwezigheid.

Online marketing strategie

Rekening houdende met uw feedback, zorgen wij voor het online marketing plan. Door de uitvoering ervan, krijgt uw project de online aanwezigheid dat het verdient.

Online marketing strategie

Als online marketing bureau staat Puzzle garant voor het succesvol uitdokteren van online marketing strategieën. De digitale jungle die online adverteren is geworden, kan veel KMO’s afschrikken. De complexiteit en een gebrek aan informatie zorgt ervoor dat veel ondernemers het bos door de bomen niet meer zien. Uw succes wordt onze prioriteit. Met flexibel en persoonlijk advies staat Puzzle u met raad & daad bij.

Buyer persona's

Marketing funnel

Customer journey

Campagne timeline


Contacteer ons

Indien u nog vragen heeft omtrent onze online marketing diensten, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Maak een afspraak

Indien u liever uw opties inzake consultancy en online marketing strategieën met ons persoonlijk bespreekt, kan u altijd opteren om een afspraak te maken.