In en rond Aalst Marketing & Webdesign

Jouw website en andere online kanalen altijd op de voorgrond.
Always on top, always in control

Online marketing Webdesign

Online marketing bureau

Een op maat gemaakt digitaal marketingplan, de uitvoering ervan of een professioneel makkelijk aan te passen website? Puzzle helpt u graag verder! Ons hoofddoel is het ondersteunen van KMO's op marketingvlak terwijl zij trachten mee te evolueren binnen de sterk veranderende digitale marketingwereld.

  • Onze werkwijze

Hoe we te werk gaan

Ons aanbod is volledig aanpasbaar aan de noden van onze klanten. Dankzij budgetgerichte prijzen en flexibele communicatiemiddelen stellen wij ons ten dienste van KMO's die willen meeprofiteren van alle kansen die via digitale marketing mogelijk zijn. 

Een professionele website is nog maar het begin van een digitale aanwezigheid. Online communicatie, SEO, SEA, social media marketing en andere digitale mediums zorgen ervoor dat uw website makkelijk gevonden wordt door uw doelgroep.

Duik met ons de digitale wereld in

Een complete marketingstrategie...

  • De combinatie van ons aanbod zorgt voor een klaarheldere en uniforme aanwezigheid op het wereldwijde web. Puzzle gaat in en rond Aalst aan de slag om via online marketing en webdesign de digitale aanwezigheid van KMO's te verbeteren. Dit kan door al onze diensten te bundelen tot één coherente digitale marketing strategie of door gebruik te maken van onze individuele diensten voor een probleemgerichte  aanpak.
  •  
Digital marketing

Online Marketing

Door middel van Google adverteren, e-mail marketing en social media marketing zorgt Puzzle voor een uniforme online aanwezigheid. Dankzij onze planmatige aanpak bereikt u steeds uw doelgroep op een effectieve en budgetgerichte manier.
Lees meer
Puzzle Webdesign

Webdesign & SEO

Een moderne en responsieve website, die makkelijk aanpasbaar is, is tegenwoordig een absolute must voor élk bedrijf. Net hiervoor maakt Puzzle gebruik van een intuïtief platform waarmee zelf de grootste computerleken in & rond Aalst heel makkelijk aan de slag kunnen.
Lees meer
puzzle-consultancy.jpg

Consultancy

Een efficiënte strategie uitdokteren is geen kinderspel en vaak zeer tijdrovend. Aan de hand van een allesomvattend plan zorgen wij voor effectieve marketingcampagnes die enthousiast onthaald worden door u en uw doelgroep!
Lees meer