DoelgerichtOnline Marketing

Jouw website en social media kanalen altijd op de voorgrond.
Always on top, always in control

Ontdek meer

Planmatig & SystematischConsultancy

Begeleiding van start tot finish.
Van een doorlichting tot een innovatief succesvol digitaal marketingplan.

Overleg & plan 

CreatiefWebdesign & SEO

Gepersonaliseerde websites die snel en makkelijk aanpasbaar zijn, hier bent u aan het juiste adres!

Creëer mee

Puzzle

Een online marketing bureau dat niet alleen zorgt voor een op maat gemaakt digitaal marketingplan, maar haar klanten ook kan helpen met het ontwerpen van een professionele website. Ons hoofddoel is het ondersteunen van KMO's op marketingvlak terwijl zij trachten mee te evolueren binnen de sterk veranderende digitale marketingwereld.

  • analytics-2618277_1920 (1).jpg

Onze werkwijze

Ons aanbod is volledig aanpasbaar aan de noden van onze klanten. Dankzij budgetgerichte prijzen en flexibele communicatie-middelen stellen wij ons volledig ten dienste van KMO's die willen meeprofiteren van al de kansen die de digitale marketingwereld te bieden heeft. 

Een professionele website is nog maar het begin van een digitale aanwezigheid. Online communicatie, SEO, SEA, social media marketing en andere digitale mediums zorgen ervoor dat uw website gevonden wordt door uw doelgroep.

Eens uw digitale aanwezigheid op punt staat, zorgen wij voor de planning en de geïntegreerde uniforme aanpak die uw bedrijf naar nieuwe hoogtes stuurt.

Duik met ons de digitale wereld in

Puzzle's Pijlers

  • De combinatie van onze pijlers zorgt voor een klaarheldere en uniforme aanwezigheid op het wereldwijde web. Dankzij Puzzle loopt u nooit meer achter de feiten aan!
  •  
  • Heeft u enkel nood aan aan één bepaalde pijler? Geen probleem, contacteer ons en bespreek de mogelijkheden. 
  •  
Online marketing

Online Marketing

Door middel van SEA, e-mail marketing & social media marketing zorgt Puzzle ervoor dat u uw concurrenten altijd een stap voor bent. Wij maken gebruik van verschillende tools zodat uw doelgroep altijd op een relevante manier aangesproken wordt en zij geenszins uw boodschappen als storend ondervinden.
Lees meer
puzzle-consultancy.jpg

Consultancy

Een efficiënte strategie uitdokteren is geen kinderspel en vaak zeer tijdrovend. Wij nemen deze taak met plezier van u over! Aan de hand van verschillende strategieën, waarbij niet alleen u, maar ook uw doelgroep baat heeft, zorgen wij voor effectieve marketingcampagnes die enthousiast onthaald worden door uw klanten!
Lees meer
Puzzle Webdesign

Webdesign & SEO

Wie vandaag een professionele website nodig heeft, kan maar beter bij een bedrijf aankloppen wiens personeel deskundig is.Door middel van SEO zorgen wij ervoor dat uw doelgroep uw website gemakkelijk terugvindt. Daarnaast zorgt Puzzle voor webanalyses zodat uw doelgroep op een gepaste manier bereikt wordt.
Lees meer